Hier treft u nieuws aan van de bedrijventerreinvereniging.

Heeft u zelf een nieuwsitem? Laat het de BTV weten!

Beperk tot
    Mei
    Cuijk onderneemt! Nieuwsbrief april 2017
    De Beijerd en 't Riet (Cuijk)
    In deze nieuwsbrief komen onder andere de volgende zaken aan bod: Cameratoezicht in gebruik genomen, OndernemersLift+ opent gastlocatie, Bio-Energie Centrale Cuijk breidt uit.
    Apr.
    Cameratoezicht bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet in gebruik genomen!
    De Beijerd en 't Riet (Cuijk)
    CUIJK - Bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet in het Land van Cuijk beschikt sinds enkele weken over beveiligingscamera’s. Op vrijdag 21 april 2017 zijn de camera’s, onder toeziend oog van de ondernemers van De Beijerd en ‘t Riet, feestelijk in gebruik genomen. Burgemeester Wim Hillenaar was aanwezig om samen met de ondernemers de eerste beelden te bekijken.
    Apr.
    BTV Beijerd en 't Riet: De camera's zijn operationeel!
    De Beijerd en 't Riet (Cuijk)
    Het cameratoezicht is nu volledig operationeel en opgeleverd aan de Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg Land van Cuijk en Noord-Limburg (DBO). Tijdens deze bijeenkomst zullen de camera's ceremonieel worden opgeleverd en zullen enkele beelden van de camera's geshowd worden. Daarbij wordt ook het KVO-certificaat uitgereikt waardoor uw bedrijventerrein de komende drie jaar weer KVO-gecertificeerd is.
    Geslaagde Algemene Ledenvergadering Beijerd en 't Riet
    De Beijerd en 't Riet (Cuijk)
    Op donderdag 24 november is door de BTV Beijerd en ’t Riet een algemene ledenvergadering georganiseerd. Zo’n 45 ondernemers waren hierbij aanwezig. Mede door het ludieke filmpje van Sint & Piet die een oproep bij de leden hebben gedaan om aanwezig te zijn, is het een goed bezochte ALV geworden. Graag bedanken we Sint & Piet daarvoor op deze manier.
    Samen Veilig Ondernemen
    De Beijerd en 't Riet (Cuijk)
    Inbrekers willen in zo’n kort mogelijke tijd een buit die zoveel mogelijk oplevert. Zij zijn altijd bang om ontdekt te worden. U vermindert het inbraakrisico door de kans op ontdekking op heterdaad te vergroten. Dit kan onder andere door de tijdsduur van de inbraak te verlengen (degelijk hang- en sluitwerk en zogenoemde compartimentering - opsplitsen van ruimten- van het pand). Maakt u het afvoeren van de buit moeilijk, dan stijgt ook de pakkans.
    Nieuwsbrief Cuijk Onderneemt 7
    De nieuwe nieuwsbrief Cuijk Onderneemt is verschenen
    Cuijk - nieuwsbrief november 2015
    Door C.A. (Lia) Wildeman | De Beijerd en 't Riet (Cuijk)
    Nieuwsbrief van de BTV De Beijerd en 't Riet
    Bericht van de wijkagent Cuijk-Zuid
    De Beijerd en 't Riet (Cuijk)
    Met het ingaan van de wintertijd hebben enkele bedrijven van de Beijerd en ’t Riet helaas weer bezoek gekregen van ongenode gasten.
    Okt.
    Nieuwsbrief Cuijk Onderneemt 3
    Nieuwsbrief Cuijk Onderneemt nummer 3, oktober 2015
    Okt.
    'Gluren bij de buren' - een mooie middag
    De Beijerd en 't Riet (Cuijk)
    Op zaterdag 10 oktober vierde de Bedrijventerreinvereniging De Beijerd en ’t Riet haar 5-jarig bestaan met een evenement. Tijdens de middag konden de deelnemers een kijkje in de keuken nemen bij een aantal collega-leden die speciaal voor deze middag hun bedrijf hadden opengesteld.
Resultaat 1 tot 10 (van 13) vorige | 1 2 | volgende resultaten
Beperk tot