DBO

Het DBO heeft als doel het op gang brengen en houden van een samenwerkingsproces tussen bedrijven, instellingen en overheden in het Land van Cuijk en Noord-Limburg, waarbij er in gezamenlijke projecten wordt gewerkt aan het behalen van economisch voordeel met als mogelijke spin-off het verlagen van de druk op het milieu.

Lopende projecten:
- Het Stagebureau Land van Cuijk & Noord-Limburg
- Parkmanagement De Beijerd en 't Riet
- Collectieve Beveiliging
- Collectieve Contracten

Dit initiatief is in 2000 gestart in Boxmeer en in 2005 uitgerold over de regio. Om het daartoe benodigde juridische kader te scheppen is toen namelijk de 'Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg Land van Cuijk en Noord-Limburg' opgericht.

De Bedrijventerreinverenigingen worden hierin ondersteund door Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg. Bekijk hier de video die de Stichting verder toelicht.

Download Stichting Duurzaam Bedrijvenoverleg Land van Cuijk en Noord.pdf (452,28 KB)

In het kader van de nieuwe privacy wetgeving is binnen het bestuur van DBO en de HBTV de nodige stappen gezet.

U leest hier het privacy statement zoals dat is opgesteld voor Stichting Duurzaam Bedrijvenoverleg.

Download Flyer DBO 2017.pdf (256,55 KB)

Stichting DBO heeft een flyer samengesteld om de structuur verder duidelijk te maken en de organisatie toe te lichten.

Momenteel zijn er de volgende collectieve contracten:

• Afval: Remondis Nederland
• BHV-opleidingen: Fitland Mill - City Resort
• Collectieve beveiliging: Securitas & M&M Security
• Elektra: Engie
• Gas: Total
• Kantoorartikelen: Martin Cuypers Venray
• Kerstpakketten DoeGoods: IBN
• Keuring kleine blusmiddelen: Nu-Swift

Klik hier voor meer informatie over deze contracten

Karen Louwers & Ben van de Wijgert
Project-coördinator Duurzaam Bedrijven Overleg Land van Cuijk en Noord-Limburg